“Droom groot, en begin klein”
– Gerdy

 

2019. Nog maar een paar dagen om 2018 af te sluiten.

Hoe was het?

 

Kijk je dankbaar terug, op wat het je bracht? Ben je verbaasd over de veranderingen die ineens op je pad kwamen? Welke nieuwe mensen heb je ontmoet, en wat brachten ze je?

 

Het leven is wat je gebeurt, als je andere plannen maakt, zongen Acda en de Munnik ooit (gejat van John Lennon).

 

Soms lijkt plannen maken compleet zinloos- de momenten dat ik mijn eigen controledrang los durf te laten gebeuren de mooiste dingen.

 

Toch is het nog steeds goed om na te denken over wat ik wil. Het hoe, dat komt dan wel.

 

Ik wil jullie nog steeds… dienen, klinkt dat stom?

Ik denk dat ik veel te geven heb. Maar ik weet niet precies waar jullie nou op wachten.

 

Dus dan vraag ik het maar.

 

Wat is voor jou onmisbare informatie, aan het begin van volgend jaar?

 

Financiele vrijheid

Ga jij volgend jaar voor financiele vrijheid? Ik wil een training maken gebaseerd op het boek The Enlightened Millionaire van Nisandeh Neta. Ik ben (nog) niet financieel vrij, maar ik ben al een heel eind verder dan begin vorig jaar.

 

Gezond eten

Is jouw gezondheid volgend jaar het allerbelangrijkst? bij genoeg interesse geef ik volgend jaar een workshop over eten, waarin ik de hele dag met jullie ga nadenken over wat er goed voor je is en wat niet, verschillende manieren van eten. Ik heb nog geen idee hoe ik deze workshop vorm ga geven, maar als er veel geinteresseerden zijn dan komt dat vanzelf. (Dit vind ik ook gewoon leuk om te doen haha)

 

Je relatie

Wil jij in 2019 een boost geven aan je relatie met je partner? Dan kan ik je sowieso aanraden MORGEN de training Effectief Communiceren te volgen (inclusief assessment!). Ook als je meer uit al je andere relaties wilt halen is dit een aanrader! Kan je zelfs helpen meer te verkopen:)

Maar als hier veel interesse voor is, geef ik volgend jaar een workshop speciaal om de relatie met je partner een boost te geven. Geen therapie of diepe emotionele oefeningen, maar lol en prima alleen te volgen.

 

Een gezonde geest

Wil je wat meer rust in je hoofd? Meer focus of meer ruimte, meer scherpte? Dan maak ik daar een workshop over. Over meditatie, concentratie oefeningen, state changes en wat dies meer zij.

 

Je bedrijf

Ga je volgend jaar je bedrijf een boost geven en zou je wel een dag lang willen nadenken over hoe dan, samen met andere ondernemers? Bij voldoende interesse maak ik een gaaf programma waardoor je aan het einde van de dag weet wat je wanneer moet gaan doen om een volgende stap te zetten.

 

Ik weet het nog niet!

Dat kan heel goed! Dat je nog niet weet waar je focus op ligt, volgend jaar. Of waar jij nou echt gelukkig van wordt. Of wat voor doelen je moet stellen. Heb je behoefte om jouw prioriteiten eerst nog even scherp te stellen voor je kiest naar welke workshop je wilt, geef dat dan ook aan. Dan maak ik een workshop waarin ik de Passion Test met je doe, en daarna gaan we je nieuwe Vision Board maken.

 

Trainingen verzinnen en geven kan ik wel. Maar…. waar zit jij nou op te wachten?

Wat zijn jouw BELANGRIJKSTE DRIE DOELEN VOOR 2019? En hoe kan ik jou daarbij helpen? Deel het in de comments hieronder. Als dank stuur ik je de BEST YEAR EVER die ik vorig jaar samen met Nisandeh heb gemaakt, een praktische handleiding om je beste jaar ooit te realiseren. 

 

Live fully, and be awesome…

Gerdy

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden, LinkedIn contacten en Twitter volgers via de share knoppen aan de linkerkant, zodat ook de mensen in jouw netwerk kunnen profiteren.