Je hebt een boek in je

Iedereen heeft een verhaal.

Gerdy

Is de gedachte weleens opgekomen bij je om een boek te schrijven?

Omdat je een verhaal te vertellen hebt, of omdat je een bijzondere les hebt geleerd. Omdat je ergens heel veel verstand van hebt, of gewoon, omdat je van schrijven houdt. Maar vooral – omdat je wijsheid opdoet in je leven, door je ervaring. Ja, jij ook. Jij hebt ook wijsheid in je. Ook al ben je 16.

En, heb je dat ook al gedaan, een boek geschreven?

Waarschijnlijk niet…. want je denkt…

 

Waar moet ik beginnen? 

Ik kan helemaal niet schrijven.

Dat is niet voor mij weggelegd.

Een boek schrijven is jaren werk, daar heb ik helemaal geen zin in. 

Ik heb het nu te druk, misschien als ik met pensioen ben.

Wie wil dat nou lezen, een boek van mij?

Niemand zit op mijn verhaal te wachten. 

Er is een goede, zakelijke reden om een boek te schrijven. Wanneer je ondernemer bent, dan til je met een eigen boek jouw business naar een hoger niveau. Maar ook als werknemer, denk je dat je eerstvolgende salaris onderhandelingen hetzelfde verlopen als je net een boek hebt geschreven?

Maar ik denk dat er nog een veel belangrijker reden is dat je een boek zou moeten schrijven.

Iedereen heeft een verhaal.

En er zijn altijd mensen die zich herkennen in jou.

Een half jaar geleden gaf ik een training, en een vrouw op de voorste rij werd bijna boos op me. Ja het is zo gaaf wat je allemaal vertelt, maar waarom heb je niet zo’n training voor mensen met autistisch kind?

Mijn antwoord was eenvoudig… omdat ik niet zo’n kind heb. Maar ik weet zeker, dat als zij daar een boek over zou schrijven hoe zij ermee omgaat, dat er een heleboel ouders zijn met een autistisch kind die maar wat graag haar boek willen lezen.

Een van mijn vriendinnen is gepassioneerd over zwerfvuil opruimen. Ik weet zeker dat er mensen zijn die haar verhaal maar wat graag willen lezen.

 

Iedereen heeft een verhaal. Jij ook.

 

Ik geloof dat je de wereld verplicht bent om jouw wijsheid door te geven.

Te vaak laten we ons weerhouden door valse bescheidenheid. Je hebt wijsheid in je. En het is jouw taak om deze wijsheid door te geven. En een boek is daar bij uitstek geschikt voor. Je bent je er misschien niet eens van bewust, maar jij weet dingen waar je iemand anders ongelooflijk mee kunt helpen.

Maar.. HOE schrijf je een goed boek?

De meest verkochte training van Nisandeh heet ‘Write Your Book in 28 Days’.

Het is een ongelooflijke training die je ECHT leert om in een maand een boek te schrijven.

Ik ben zelf afgelopen week weer begonnen. Nog niet met schrijven, maar de blueprint en outline staan er. Voor het einde van het jaar is mijn boek af.

Ik gebruik de Write Your Book- training (waar ik 3300 euro voor heb betaald) als mijn leidraad. Ik heb er al eerder een boek mee geschreven, en trainingen mee gemaakt.

De eerste twee lessen uit de training ga ik je gratis weggeven, als jij serieus van plan bent om jouw boek te schrijven en te publiceren.

En als jij al weet waarover je gaat schrijven… laat het me het weten door jouw onderwerp of idee  hieronder in het commentaarveld te plaatsen.

Ik ben heel benieuwd.

Live fully, and be awesome…

Gerdy

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen aan de linkerkant, zodat ook de mensen in jouw netwerk kunnen profiteren.