Stel je voor…elke dag fluitend naar je werk…omdat jij je leven vormgeeft zoals jij dat wilt en je simpelweg gelukkig bent… 

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda? Of bepaal jij wat je elke dag doet?

Als je weet dat er meer in je zit dan er nu uit komt, dat je het gevoel hebt dat je niet meer toekomt aan de dingen die er toe doen…. hang je al te lang in je comfort zone, ben je nog steeds onwijs enthousiast over je werk maar komt er te weinig uit?

Dan zit je goed hier…

Want diep van binnen weet je dat er veel meer in je zit. Wellicht is je werk niet meer zo uitdagend als in het begin, of juist wel maar doet dat je gezondheid tekort… 

Maar aan het einde van je leven, dan wil je kunnen zeggen…

Ik heb alles uit het leven gehaald wat erin zat.

Hoe zou het zijn elke dag energiek en voldaan thuis te komen in plaats van doodop? Alweer zin hebben om de volgende dag naar je werk te gaan?

Wanneer je gelukkig bent krijg je veel meer gedaan. Het leven ziet er gewoon beter uit! Je geniet meer van het leven, je bent minder vaak ziek, je werk en privé zijn veel meer in balans. En de mensen om je heen vinden je ook leuker:)

Want als je thuis komt ben je een leuke en energieke ouder, in plaats van één die moe is en even geen gezeur van de kinderen wil.

 

Soms ben je gewoon even vergeten wat er ook alweer belangrijk voor je was.

 

Hang je al te lang in je comfort zone. Kom erachter wat jij nog meer aan mogelijkheden hebt, hoe je meer uit jezelf en je leven haalt, en hoe je dat kunt inzetten om de wereld een mooiere plek te maken.

 

Wat betekent dat voor jou?

 

Hoe zou het voelen als jij je motivatie om bij te dragen aan de wereld om je heen, je organisatie, daadwerkelijk om kunt zetten in daden? Omdat je weet waar je heen wilt, en welke stappen je dan moet zetten?

De Dream Life Masterclass helpt jou om weer geluk te ervaren in iedere dag. Door je te helpen meer doelgericht te leven, vanuit wat er belangrijk voor jou is. Door je te laten ervaren wie je bent en wat er belangrijk voor je is, maak je keuzes die aansluiten bij jou. In de Dream Life Masterclass laat ik je zien hoe je iedere dag kunt gebruiken om dichter bij het leven dat je zelf vormgeeft te komen.

Kom ontdekken hoe je alles uit je dag kunt halen – iedere dag
Hoe zou jouw dag eruitzien.. als je precies weet hoe jij die kunt beïnvloeden? Dat jij bepaalt hoe goed die dag is in plaats van je omstandigheden of je omgeving?
Stel je voor…

s Ochtends energiek wakker worden omdat je zo’n zin hebt in een nieuwe werkdag…

dat jouw werk uitdagend is, waar je elke dag weer iets nieuws leert, waar je nieuwsgierig blijft…

Dat jij bepaalt waar je je tijd aan spendeert, in plaats van dat je wordt geleefd door je agenda…

dat jij je tijd kunt besteden aan belangrijke zaken als coaching, en langetermijn strategie… omdat je medewerkers hun kleine problemen zelf oplossen…

dat je zo fit en energiek bent dat je zelden meer ziek bent….

Dat je in plaats van moe en uitgeblust, vol energie thuis komt, zodat je ook voor je gezin die leuke ouder en partner bent die je wilt zijn…

Mijn naam is Gerdy Heek.

Mijn passie is verschil maken in jouw leven. Je laten zien dat je zoveel meer kunt dan je denkt. Life Plan Design is mijn derde bedrijf, maar het bedrijf waar ik het meest van houd. Omdat ik dit bedrijf leid vanuit mijn passie. Uit mijn hart.

Dat was niet altijd zo.

Ik droomde al over verschil maken vanaf de kleuterschool. Mijn hele onderwijspad stippelde ik zo uit. Halverwege de universiteit kwam ik erachter dat de weg die ik had gekozen niet paste, en ik stapte eruit. Het voelde alsof ik mijn passie opgaf, dus dat was een van de lastigste beslissingen ooit.

Vanaf toen overkwam het leven me, in plaats van dat ik het onder controle had. Ik ging echt wel leuke dingen doen, werkte voor gave bedrijven, maar ik miste de zingeving. Echt gelukkig was ik niet.

Ik ben zelf op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag, waarom ik doe wat ik doe. Waardoor ik er vervolgens achter kwam dat mijn vorige, succesvolle bedrijf niet mijn hart had. Door naar mijn hart te luisteren in plaats van naar mijn hoofd, heb ik een behoorlijk heftige beslissing genomen en ben ik gestopt met mijn oude bedrijf om Life Plan Design te gaan leiden. Het was een beslissing die het gevolg was van de controle pakken over mijn eigen leven.

Het maakt niet uit wat je doet, of wat je kiest. Zolang je maar kiest, en doet, waar jij blij van wordt. Dan ga je kwispelend naar je werk, en je komt vol energie thuis in plaats van uitgeblust.

Geluk op de werkplek is geen eindeloos traject. Het is simpelweg weten welke stappen je moet nemen om zelf de controle terug te pakken. En ik ben heel goed in jouw de juiste stapjes te laten zetten, door je te laten zien welke stappen je zet, en je te helpen het daadwerkelijk te doen. 

Ik heb inmiddels honderden mensen getraind. Het moment waar ik het gelukkigst van word? Het moment dat iemand me vertelt dat ik verschil heb gemaakt.

We zijn zo getraind om te beredeneren wat de beste beslissing is, dat we beslissingen vanuit ons hoofd maken. We beslissen voor wat het meest financiele zekerheid biedt… minder risicovol is… en maar al te vaak omdat we ons zorgen maken over wat anderen van ons vinden of verwachten. En daardoor vergeten we te luisteren naar wat wij ECHT willen. Te kijken naar wie we zijn.

Als we ons leven willen veranderen, gaan we dingen DOEN.

Dat is fantastisch. Maar… er is een verschil tussen het doen van dingen, en implementeren. Want implementeren, is acties doen die jou verder helpen richting je doel.

Als je relatie je verveelt, ga je lekker Tinderen, voor of nadat je je huidige partner verlaat… op een gegeven moment vind je een interessante nieuwe partner, en op een dag eindig je in precies dezelfde situatie.

Als je je verveelt in je baan en je gaat op zoek naar een andere, dan vind je waarschijnlijk een vergelijkbare baan, die beter betaalt. En een paar maanden later is die baan precies zo saai als je vorige.

Nee… jouw power zit erin dat je iedere situatie kunt veranderen. 

Mijn missie is mensen hun volledige potentieel te laten benutten. Waar je ook bent op dat moment. Dat je uit het leven haalt wat erin zit. Maar al te vaak zitten we vastgeroest in patronen, in situaties, waar we niet goed van weten hoe we daar los van moeten komen. En zeg nou eerlijk, zo wil je toch niet je dagen doorbrengen tot je pensioen?

Kom naar de GRATIS Masterclass!

De Dream Life Masterclass is speciaal ontworpen om je weer te laten ervaren dat jij degene bent die bepaalt waar je je tijd aan besteedt. En hoe je door een aantal eenvoudige methodieken ervoor kunt zorgen dat jij jouw ideale leven gaat leven.    

De Dream Life Masterclass is het begin van een traject, om je te helpen je Dream Life vorm te geven. We beginnen met het Wat, en je Waarom. Wat is er belangrijk voor je? Zodra je dat weet, weet je ook hoe je vervolgens je besluiten moet nemen, waardoor deze veel bewuster worden. En bewust zijn, is de eerste stap op weg naar controle.

Het gaat niet over doen waar je gepassioneerd over bent. Het gaat over ontdekken wat er belangrijk genoeg voor je is om je tijd aan te besteden.

Het gaat over ontdekken dat je zelf verantwoordelijk bent. Ja, soms overkomt het leven je. Maar wat doe je daarmee, met wat je overkomt? Ben je boos, verdrietig, voel je je schuldig of maak je je zorgen? Vaak is dat instinctief gedrag, maar we hebben een keuze… ik laat je zien hoe je ook een andere keuze kunt maken. Iedere situatie weer.

 

Ik leer je hoe je zelf  je eigen geluk en gezondheid beïnvloedt. Hoe je van elke dag je beste dag kan maken.

 

Ik wil dat je aan het einde van iedere dag kan zeggen dat je er alles uitgehaald hebt wat erin zat.

De Dream Life Masterclass is de beste manier om je te confronteren en verder te helpen. Het is een dag vol energie en inzichten die je een boost geven. Je beslist op die dag wat jij gaat doen om jouw leven meer invulling te geven, om te gaan excelleren. 

Met trots presenteer ik je  “De Dream Life Masterclass”.

 

Het programma voor jou als je weleens denkt “is dit het nou” , als je meer controle wilt over je leven, als je het zat bent om moe en gaar thuis te komen, terwijl je het gevoel hebt dat je eigenlijk niet af hebt wat je af had willen hebben….

 

Als je nog steeds heel gemotiveerd bent om waarde te leveren maar dat je het gevoel hebt dat je kwaliteiten niet volledig worden benut;

 

Het is voor jou als je wilt investeren in je eigen geluk en succes, als je denkt dat er nog veel meer mogelijk is, maar je weet nog niet precies waar je moet beginnen;

 

Het is voor jou als je  een positieve bijdrage wil leveren aan je omgeving, binnen je organisatie, en de samenleving.

Het is voor jou als je boven jezelf uit wilt stijgen. Als je jezelf wilt uitdagen, kijken wat er nog meer mogelijk is.

 

Maar let op… De Dream Life Masterclass is niet zomaar een programma waar je naar komt luisteren terwijl je je mail afwerkt op je telefoon.

Ik ga je aan het werk zetten, confronteren met je gedrag en je mindset, maar vooral: direct laten zien hoeveel invloed je zelf al kunt hebben door een simpele verandering in gedrag. Hele kleine stappen hebben al zoveel resultaat…. En dan kan er ineens zoveel meer dan je dacht…. en vervolgens is het aan jou wat je ermee doet.

 

Dit programma is niet voor iedereen. Dus laten we eens eerlijk kijken.

Is deze Masterclass geschikt voor jou?
 • Je durft zelf verantwoordelijkheid te nemen. Je kunt er dus ook tegen als je een schop tegen je achterste krijgt.
 • Je bent bereid om te investeren in jezelf, omdat je ziet dat je daarmee naar een hoger niveau komt.
 • Je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt, en je bent bereid ZELF aan de slag te gaan. Je problemen gaan niet voor je worden opgelost, je moet zelf aan de bak.
 • Je durft besluiten te nemen die goed zijn voor jou, ook al worden die misschien wel niet zo gewaardeerd worden door je schoonmoeder.
 • Je durft toe te geven als je een fout hebt gemaakt. En daardoor zelf verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je durft eerlijk naar jezelf te kijken.
 • Of: je weet dat je daar nog wel iets in hebt te leren, maar dit is wel wat je zou willen….

Kun je JA zeggen tegen een of meerdere van deze vragen?

Dan is deze Masterclass geschikt voor jou.

Maar let op. Dit is niet zomaar een programma.

Deze Masterclass gaat heilige huisjes omschoppen. Het gaat je aan het werk zetten. Je wordt geconfronteerd met het gemak waarmee je oorzaken van je problemen buiten jezelf zoekt.  En lang niet iedereen vindt dat leuk.

Sta je hiervoor open, en durf je jezelf een eerlijke spiegel voor te houden, dan krijg je een levensveranderende ervaring. En daarna kun je verder met mij, in de programma’s die je helpt je leven in eigen hand te nemen, in plaats van te wachten op wat er nu weer gebeurt.

Het kan zomaar dat er dingen veranderen in je leven, je werk, dat je anders gaat kijken naar jezelf, en naar anderen. Dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen beslissingen.

Ik wil niet dat je zomaar besluit dat je deze Masterclass wel een keer wilt zien omdat het gratis is.

Ik gun het je dat je alles uit het leven, alles uit jezelf gaat halen wat erin zit. Je hebt nog zoveel onbenut potentieel! Dat je zingend aankomt op je werk en fluitend naar huis gaat. Waardoor je die leuke vader of moeder kunt zijn die er helemaal is voor je kinderen. Die uitgedaagd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Maar, het vraagt een investering in tijd. En tijd is kostbaar. Dus ik vraag jou om een hele bewuste beslissing te nemen. Ben je bereid  een dag te investeren en aan de slag te gaan?

Deze Masterclass is voor jou, als je bereid bent zelf actie te ondernemen, ook als je nog niet weet hoe. Ik vraag je daarom een mini online training te doorlopen. Kost je alleen 10 minuten van je tijd, 5 dagen lang. Is te doen toch? Dan krijg je je ticket voor de Masterclass gratis. 

Een dag lang te werken aan dingen die belangrijk  zijn, in plaats van urgent? durf je de urgente dingen een dag uit te stellen?

Een geweldige mogelijkheid voor jou!

Wat houdt je nog tegen om je in te schrijven voor deze Masterclass?

Schrijf je hier in

Dit is wat er gebeurt als je klikt op “ik schrijf me in voor de Masterclass”.

 • Je krijgt een welkomstmail. In de mail vraag ik je je in te schrijven voor een simpele, vijfdaagse videotraining (engelstalig).
 • De training volg je, in je eigen tempo, maar zorg ervoor dat je deze hebt afgerond voordat je naar de Masterclass komt.
 • Zodra je klaar bent met de training, krijg je een uitnodiging voor de Dream Life Masterclass.

Content van de Dream Life Masterclass.

Life Plan Design betekent dat je zelf je leven vormgeeft. Dat jij beslist.

In de Masterclass werk ik met jou aan wat echt belangrijk voor je is. En het allerbelangrijkste is daarbij: wat kun je doen om nu al verschil te maken? Mensen willen verandering op allerlei gebieden, en als eerste gaan we uitzoeken welke gebieden dat zijn.

Ik geloof dat een Droom Leven bestaat uit vier cruciale onderdelen.

 • Geluk: wie ben je, wat maakt je gelukkig, wat is er belangrijk voor je, waar besteed je je tijd aan en aan wie? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk, privé en wat er verder belangrijk voor je is?
 • Gezondheid: hoe zorg je voor een lijf dat in optimale conditie verkeert? En wat kun jij zelf doen om een energiek, fit lichaam te krijgen zonder dieetprogramma’s en uren in de sportschool? hoe kun je makkelijk ontstressen?
 • Welvaart: hoe ga je om met geld? Wat heb je nodig om jouw ideale leven te kunnen leven? (dat antwoord is héél anders dan iedereen denkt….)
 • Wijsheid: wat leer je, hoe leer je, leer luisteren naar je hart in plaats van alleen naar je hoofd, en wat is jouw boodschap voor de wereld?

Je ideal leven zelf vormgeven hoeft niet te betekenen dat je stinkend rijk wordt en op een eiland gaat leven. Maar het kan wel! Het ligt binnen je mogelijkheden. Maar het heeft veel meer te maken met wat je passie is, waar je blij van wordt.

We zijn van jongs af aan getraind rekening te houden met de wensen van anderen. Van onze ouders, partner, baas, kinderen… dat we vergeten zijn wat er belangrijk is voor ons. En we nemen maar al te vaak beslissingen die gebaseerd zijn op het gevoel dat we onze omgeving niet willen teleurstellen…. of omdat we bang zijn voor wat we kwijt kunnen raken.

 

Jij gaat leren om naar jezelf te luisteren. Want uiteindelijk word je daar het meest gelukkig van.

En het is niet makkelijk. Je wordt gedwongen om eerlijk te zijn. En daarom is deze Masterclass zo goed. Want je gaat in je eentje niet uitvinden wat er echt belangrijk voor je is.

Denk eens aan de mensen die het meest de aandacht trekken…. waar je het meest jaloers op bent. Dat zijn niet de mensen die het hardst roepen. Het zijn de mensen die vanuit hun passie leven en vanuit hun kracht. Die geloven in zichzelf. Die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk en dat niet af laten hangen van anderen. 

Bij de Dream Life Masterclass zit een handleiding. Het is een boek, geschreven door mijn zakenpartner en mijn mentor, Nisandeh Neta. Het is een boek met 52 challenges, die je op de vier gebieden, geluk, gezondheid, welvaart en wijsheid, uitdagen om steeds een kleine verandering door te voeren in je leven.