Stel je voor…

Medewerkers die fluitend naar hun werk komen…

Medewerkers die in plaats van moe en afgedraaid, energiek naar huis gaan… 

Pro-actieve medewerkers, die verantwoordelijkheid nemen…

Dat je weer flow in je organisatie krijgt…

Dat het ziekteverzuim met de helft afneemt…

Dat al je medewerkers duurzaam inzetbaar zijn…. 

Dat jij elke dag kunt zeggen, ik heb vandaag alles gegeven, ik heb 100% geleefd en liefgehad, en ik heb verschil gemaakt.

Zit er meer in je team dan er nu uitkomt?

Dan zit je goed op deze pagina…

Want diep van binnen weet je dat er veel meer uit jouw mensen te halen valt dan nu het geval is. Toen ze kwamen werken waren ze super enthousiast, begonnen ze vanuit een passie, wilden ze de wereld veranderen, maar nu zijn ze dat een beetje kwijt. Ze willen nog wel maar weten niet meer hoe. 

Ze kunnen weggaan, of je kunt ze helpen om het plezier weer terug te krijgen in hun werk… hiermee ze laten zien dat je om ze geeft. 

Gelukkige medewerkers zijn minder vaak ziek, zijn productiever, duurzaam inzetbaar en dragen constructief  bij aan de organisatie. 

Laat jouw medewerkers weer ervaren wat hen gelukkig maakt. Hoe ze zelf vol kunnen leven, alles uit een dag halen wat erin zit. Hoe ze inderdaad niet alleen fluitend beginnen, maar ook vol energie naar huis kunnen gaan, zodat ze ook thuis die leuke ouder kunnen zijn.

Excelleren, boven de middelmaat uitstijgen… dat kunnen jouw medewerkers ook.

Hoe zou het voelen als jij dit verschil zou kunnen maken bij je medewerkers? Dat ze weer betrokken zijn, omdat ze gelukkig zijn met wat ze doen? Zou jou dat gelukkig maken?

En naast geluk, pak ik ook de gezondheid aan… geen lijn programma’s of harde oefenprogramma’s, maar ze leren om in kleine stapjes zelf de regie weer terug te krijgen over hun eigen lijf… door een gezond eet- en leefpatroon aan te leren. 

Daar gaat het om in de “Is Dit Alles” Masterclass. 

Stel je voor dat je medewerkers weer blij worden van de werkomgeving. Door meer doelgericht te leven, vanuit wat er belangrijk voor ze is. Door ervoor te zorgen dat hun werk aansluit bij hun persoonlijke doelen en door ze te laten zien hoe ze iedere dag dichter bij het leven dat je zelf vormgeeft te komen.

Ik geef ze handvatten hoe je dat glazen plafond kunt doorbreken, uit je comfort zone stapt en ECHT gaat leven.

Ze gaan naar huis met een stappenplan: waar ze hun tijd aan willen besteden, hoe ze dat willen doen, hoe ze meer dagelijks geluk kunnen vinden, en een stappenplan om te werken aan hun gezondheid. 

Mijn naam is Gerdy Heek.

“Ik ben de eigenaar van Life Plan Design. Mijn passie is verschil maken in de levens van mensen. Je laten zien dat je zoveel meer kunt dan je denkt. 

Dat was niet altijd zo.

Lees hier verder… (engelstalig)

Ik heb inmiddels honderden mensen getraind. Het moment waar ik het gelukkigst van word? Het moment dat iemand me vertelt dat ik verschil heb gemaakt.   

Met trots presenteer ik je de “Is Dit Alles” Masterclass.

 

Dit programma is voor jou, manager, als je weet, dat er veel meer in je team, in de organisatie, zit dan er op dit moment uitkomt. Als je ziet dat mensen wel gemotiveerd zijn, maar niet effectief.

Als je het zat bent dat je beste mensen weggaan, of verpieteren op de werkplek.

Want “Dit Is Niet Alles”.

Voor de manager die graag medewerkers wil die een positieve bijdrage leveren aan de organisatie en de samenleving. Die graag naar het werk komen, omdat ze het gevoel hebben dat ze worden uitgedaagd..

Voor de manager die zijn medewerker boven zichzelf uit wil laten stijgen. En die zelf helemaal geen zin heeft in micro-management maar medewerkers zoekt die zelf verantwoordelijkheid pakken.

Voor de manager die niet bang is om te investeren in een medewerker, omdat je weet dat een medewerker waar je niet in investeert en die blijft, je meer geld kost dan één waar je wel in investeert en die alsnog weggaat.

Dit programma is niet voor iedereen. Dus laten we eens eerlijk kijken.

Is deze Masterclass geschikt voor jou?
  • Je wilt medewerkers die zelf nadenken, zelf verantwoordelijkheid nemen. Die dan dus ook kritisch worden, en jou uitdagen.
  • Je bent bereid om te investeren in je medewerkers, omdat je ziet dat je ze daarmee naar een hoger niveau kunt tillen.
  • Je droomt van een organisatie waar mensen zelf komen met goede ideeën
  • Je gunt je medewerkers een leven vol balans, geluk en gezondheid.

Kun je JA zeggen tegen een of meerdere van deze vragen?

Dan is deze Masterclass geschikt voor jou en jouw mensen.

Ik  wil deze training graag testen bij een aantal organisaties.  Ik wil namelijk eerst bewijzen hoe ongelooflijk veel effect deze training heeft. 

Daarom bied ik deze training aan voor niets. Nou ja, je betaalt voor het boek dat de medewerkers erbij krijgen. De training is gratis.

Leer me eerst maar eens kennen. En als je ziet hoeveel waarde ik kan leveren, dan wil ik graag met de medewerkers die verder willen, kijken naar hoe je dat nou doet, aan de slag.  Hun droomleven, en droomlijf vormgeven.

Ik ga je een ervaring geven die je nooit meer vergeet.

Waarom is deze Masterclass anders dan andere?

Het is een dag vol energie, en vol inzichten.  Je gaat direct aan de slag, en aan het einde van deze dag merk je al verschil.

Mijn doel is dat jij aan het einde van iedere dag kunt zeggen dat je er alles uitgehaald hebt wat erin zat. Je hebt nog zoveel onbenut potentieel! Dat je zingend aankomt op je werk en fluitend naar huis gaat. Waardoor je bijvoorbeeld die leuke vader of moeder kunt zijn die er helemaal is voor je kinderen. Of die leuke partner.

Die persoon die elke dag het beste uit zichzelf haalt.

Deze Masterclass is GEEN saaie powerpoint presentatie waar je urenlang naar moet luisteren. Helaas, geen tijd om je mail bij te werken ondertussen!

De Masterclass is leuk, en wat je leert is direct toepasbaar in je werk.

Wat houdt je nog tegen?

 

Maar… zeg je,… Ik kan helemaal mijn medewerkers geen dag vrij maken hiervoor!

Ik kán de Masterclass ook in een halve dag geven. Maar denk eens in mogelijkheden… pizza bestellen en een avondje doorgaan? ik beloof je dat mensen na die eerste halve dag helemaal niet naar huis willen!

Maar… Ben ik dan verantwoordelijk voor het geluk van mijn medewerkers?

Nee, dat ben je niet, en dat is juist het mooie van dit programma. Ik ga jouw medewerkers inzicht geven in het feit dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor hun eigen geluk.

Maar… Straks gaan mijn medewerkers allemaal weg!

Het kan zijn dat sommige van jouw medewerkers weggaan, omdat ze ontdekken dat hun passie heel ergens anders ligt, en ze daar hun beroep van willen maken. Maar hoe gaaf is het sowieso dat jij ze die mogelijkheid geeft? Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn. En hoe gemotiveerd waren ze uberhaupt nog? (en even tussen ons… hoeveel bespaar jij door er geen traject voor te hoeven starten..) En wat dacht je van de medewerkers die ontdekken dat ze onwijs op hun plek zitten, maar klagen omdat hun omgeving verwacht dat ze promotie maken? Nu gaan ze weer fluitend naar hun werk, omdat ze weten dat ze op hun plek zitten. En die mensen worden jouw grootste ambassadeurs. Stel je voor hoe zij dan naar hun werk gaan…

Maar… dat kun jij toch nooit voor elkaar krijgen met één trainingsdag!

Nee. Dat klopt. Daarom is dit ook een kennismaking. Wel één met directe impact. En daarna is er een programma voor mensen die meer willen weten. Maar dan weet jij al hoeveel waarde ik kan leveren.

Ik wil meer weten. Wat nu?

 

Klik op één van de oranje buttons.

  • Je komt op een contactformulier uit.
  • Vul je naam en telefoonnummer in, en geef minimaal 2 datum/ tijdvakken aan waarop je kunt worden gebeld.
  • Ik bevestig een van de data naar je.
  • Tijdens het telefoongesprek kun je alles vragen, en kunnen we direct een datum plannen voor de Masterclass.
  • Zodra er een datum is gepland, neemt mijn event manager contact met je op om alles te regelen. Je krijgt van mij informatie die je kunt geven aan je medewerkers om de Masterclass te promoten. Aangezien je niet voor de Masterclass betaalt maar alleen voor het boek, betaal je dus ook alleen voor de medewerkers die komen.
  • Medewerkers kunnen alleen deelnemen als ze hebben aangetoond dat ze echt willen. HIervoor verwacht ik van ze, dat ze een minitraining “Don’t worry, be happy” volgen, 5 korte video’s, waarin ze alvast aan de slag kunnen met het vergroten van hun eigen geluk.

Na de Masterclass is het niet afgelopen: iedereen krijgt een handleiding. Een boek, geschreven door mijn zakenpartner en mijn mentor, Nisandeh Neta. Een boek met 52 challenges, die je op de vier gebieden: geluk, gezondheid, welvaart en wijsheid, uitdagen om steeds een kleine verandering door te voeren in je leven.