Heb je een off-day? Dit helpt.

 

Niets zo irritant als mensen die een oneliner naar je hoofd gooien op het moment dat je er doorheen zit.

Het komt allemaal weer goed. 

Of nog zo’n nagels-over-het-schoolbord-irritante:

Tijd heelt alle wonden. 

 

Het is niet eens zo zeer dat het niet waar is. Ze zijn allemaal wel degelijk waar. Alleen het is niet wat je wilt horen op dat moment. Je wilt gewoon horen Ja inderdaad, soms is het leven simpelweg ruk en ja ik vind je inderdaad zielig. 

 

Het is helemaal ok namelijk om ergens van te balen.

Maar inspirerende quotes kunnen zeker helpen – om je een nieuw inzicht te geven omdat je er nog niet van die kant naar had gekeken. Of omdat ze altijd waar zijn maar ineens realiseer je je wat er écht staat.

 

Dit zijn mijn favoriete quotes van dit moment.

Als ik gefrustreerd ben over omstandigheden waar ik toch niets aan kan veranderen (happens ALL the time) moet ik altijd weer lachen om deze:

You can’t get mad at weather. Weather is not about you.                                          Apply this to most aspects of your life. 

Als ik denk dat ik iets niet kan

Als je denkt dat jij in je eentje te klein bent om verschil te maken, denk dat dan nog eens – maar dan in je bed, met een mug in je slaapkamer.

Als angst me tegenhoudt om iets te doen dan helpt het me om op deze manier tegen wat dan ook aan te kijken.

Ask yourself: what would I do if I weren’t afraid? Then go do it.

Welke quotes inspireren jou? om toch weer door te gaan, het wéér te proberen, of gewoon om van de dag iets prachtigs te maken? Inspireer elkaar en geniet van de inspiratie van anderen…